Bedrijfsfysiotherapie in Almere Haven

Bedrijfs- en arbeidsfysiotherapie richt zich op problemen die verband houden met het werk van de individuele werknemer. Zaken die aan de orde komen, zijn bijvoorbeeld werkhouding, werkplek, werktaken, werkduur en werkorganisatie.

Fysiotherapie de Roef informeert, adviseert en behandelt met als doel klachten en verzuim te voorkomen. Naast fysiotherapie kan de behandeling ook bestaan uit een trainingsprogramma, een instructietraining op de werkplek of een werkplekonderzoek. We zijn opgeleid om, na grondig onderzoek, op bedrijfsniveau de arbozorg te verbeteren.

Wat is bedrijfstherapie?

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is een belangrijk item voor steeds meer bedrijven. Fysiotherapie de Roef heeft een totaalaanbod op het gebied van preventie- en arbodienstverlening. Onze bedrijfsfysiotherapeut kan voor u een bedrijfsanalyse maken d.m.v. een Quick Scan.

Quick-scan fysiotherapie bij bedrijven

Een Quick Scan is een korte en krachtige analyse van de huidige situatie, gericht op het beantwoorden van de vraag waar de wensen, kansen en (on)mogelijkheden liggen voor gezond en winstgevend werken met betrekking tot fysieke arbeidsomstandigheden.

Het accent is gericht op gedrag/attitude/beleving van de medewerkers, werkplekergonomie en werkorganisatie. Het is geen beknopte RI&E. De meerwaarde t.o.v. de RI&E is dat de quick scan zich richt op aspecten die een duidelijke relatie kunnen hebben met ziekteverzuim, motivatie en betrokkenheid van medewerkers. Het is dus geen opsomming van afwijkingen van wet- en regelgeving.

Afspraak met gespecialiseerde fysiotherapeuten

Onze therapeuten scholen zich constant bij om u zo goed mogelijk te kunnen helpen.
Fysiotherapeuten

Ons team

Fysiotherapie De Roef heeft gespecialiseerde fysiotherapeuten met een masteropleiding.
Onze fysiotherapeuten scholen zich constant bij om jou als patiënt zo goed mogelijk te helpen.

Makkelijk online geregeld.

Bedrijfsfysiotherapie interessant voor uw bedrijf? Neem dan contact op!

Het is niet per se nodig een doorverwijzing te hebben vanuit de huisarts om bij ons terecht te kunnen. Ook zonder doorverwijzing helpen we u graag. Bel ons, whatsapp ons of vul het contactformulier. Ook voor eventuele vragen kunt u bij ons terecht.